APRĪKOJUMS TAVAM PASĀKUMAM – AKURATS.LV

aPasākumu organizēšana ir laikietilpīgs un ļoti atbildīgs darbs, tāpēc ir labi vismaz tehnisko pusi uzticēt akurātiem profesionāļiem. Tas ietaupīs laiku un nervus, lai nebūtu jāuztraucas, ka vējš aizpūtīs teltis vai dekorācijas.

Uzņēmums Akurats.lv ir pilnībā attaisnojis savu vārdu un kļuvis par vadošo telšu un pasākumu aprīkojuma iznomātāju Latvijā. Speciālistu komanda piegādās, uzstādīs un vēlāk arī demontēs pasākumā izmantoto aprīkojumu jebkurā vietā Latvijā , kā arī kaimiņvalstīs Lietuvā un Igaunijā. Uzņēmuma autoparks ļauj operatīvi nogādāt vajadzīgo pasākumu inventāru, tādēļ par precīziem piegādes laikiem klientam nebūs jāraizējas. Sortimentā gan nojumes noma un galdu noma, gan arī zvaigznes telts, bāra krēsli un citi efektīvi risinājumi tieši Tavam pasākumam.

VAJADZĪGA NOJUME VAI TELTS? IESKATIES AKURATS.LV

Brīvdabas pasākumos var noderēt nojumes noma, kas ir labs risinājums, jo laikapstākļus nevar paredzēt. Taču nojumes noma palīdzēs noorganizēt svētkus tā, lai tie izdotos neatkarīgi no jebkādiem apstākļiem. Akurats.lv nomā pieejamas 11 dažādu izmēru un formu teltis un nojumes. Tās var iznomāt gan ar plastmasas vai koka grīdu, gan arī bez tās.

Izvēlei arī dažāda veida teltis. Piemēram, zvaigznes telts noderēs tādos pasākumos, kā festivāli, sporta pasākumi. Zvaigznes telts spilgtā krāsa un nestandarta forma labi izcelsies gan dārzā, gan pļavā, gan piemājas zālājā! Zvaigznes telts uzstādīšana ir vienkārša, bet efekts – ne tikai praktisks, bet arī spilgts un efektīvs.

PIEDĀVĀJUMĀ ARĪ GALDU NOMA UN BĀRA KRĒSLI

Aktuāla galdu noma? Piedāvājumā arī tā. Nav noslēpums, galdu un cita inventāra iegāde tikai uz vienu pasākumu varētu būt ļoti neizdevīga, tuklāt vēlāk jārūpējas par to uzturēšanu un uzglabāšanu. Tieši tādēļ noderīga var būt galdu noma, kas dos iespēju izvēlēties konkrētajam pasākumam atbilstošus galdus. Turklāt – tādā skaitā, kāds nepieciešams.

Kad vieta sagatavota, galdi uzklāti, atliek vien gādāt par ērtu sēdēšanu pasākuma laikā. Par neatņemamu sastāvdaļu visdažādākajās svinībās ir kļuvuši bāra krēsli. Bāra krēsli dod iespēju ietaupīt vietu, ir ērti pārvietojami un stabili sēdēšanai. Vasarā palielinās arī apmeklētāju skaits kafejnīcās un restorānos. Uzņēmumam jābūt rezerves plānam, kā uzņemt visus klientus. Pieredze rāda, ka papildus iznomāti bāra krēsli operatīvi novērš dažādas nepatīkamas situācijas saistībā ar klientiem un viņu sēdvietām.

Lai šīs vasaras svētki būtu neaizmirstami un unikāli, to organizēšanā vērts iesaistīt profesionāļus ar lielu pieredzi. Akurats.lv komanda ne vien iznomās, bet arī konsultēs un atradīs vispiemērotāko inventāru. Nojumes noma, zvaigznes telts, galdu noma, bāra krēsli un vēl citi risinājumi gaida Tevi pie Akurats.lv. Uzņēmums regulāri papildina piedāvāto preču un pakalpojumu klāstu, kā arī atjauno nomas inventāru, lai klientiem sniegtu pašus labākos risinājumus. Noorganizē skaistākos pasākumus kopā ar Akurats.lv!

 

Leave a comment