KĀ NEKAD NAV PAR DAUDZ? SIEVIEŠU APAVI!

SIEVIEŠU APAVI UN KURPES VISAI ĢIMENEI

Latvija ir brīnišķīga valsts, tomēr tā atrodas vairāk ziemeļos nekā dienvidos, līdz ar to apavi ir viena no precēm, ko sanāk mainīt vairākkārtīgi gada laikā. Ja Portugālē apavi nozīmē tā saucamos Crocs un laiku pa laikam kedas vai kurpes, tad Baltijas valstīs ar tiem neiztikt, jo katru gadu pienāk arī barga ziema. Latvijā visbiežāk cilvēkiem ir vismaz 4 tipu apavi. Šī iemesla dēļ apavi ir nopērkami gandrīz uz katra ēkas stūra Rīgas centrā un citos apavu veikalos.

Parasti veikalā ir atrodami:

  • Bērnu apavi;
  • Smalki sieviešu apavi;
  • Pievilcīgi vīriešu apavi;
  • Izturīgi gumijas zābaki sievietēm;

Un citi ielas vai mājokļa apavi
Rezumējot iepriekš rakstīto – apavi ir vajadzīgi un noderīgi jebkuram cilvēkam. Turklāt katri apavi savā veidā atšķiras. Sīkāk par tiem, un kur šie apavi ir iegādājami, lasi tālāk!

KĀ NEKAD NAV PAR DAUDZ? SIEVIEŠU APAVI!

Sieviesu apavi ir visur, vai ne? Tieši tie aizņem visvairāk apavu veikalu plauktus. Saprotams, jo sieviešu apavi ir viena no svarīgākajām dāmas apģērba sastāvdaļām. Protams, ne vienmēr sieviešu apavi ir mirdzoši ādas veidojumi. Sieviešu apavi ietver arī mājas čības, basenes un arī gumijas zābakus.

GUMIJAS ZĀBAKI SIEVIETĒM TEICAMI SAGLABĀS KOMFORTU LIETAINAJĀS DIENĀS

Dodoties uz mežu ogot, uz pagalmu skraidīt pa peļķēm vai vienkārši nokļūstot darbā rudenīgā dienā, gumijas zābaki sievietēm ir labākais tā brīža sabiedrotais! Kājas būs sausas, turklāt gumijas zābaki sievietēm ir ne tikai viegli notīrāmi, bet arī eleganta izskata, kas teicami piederēsies mūsdienu apavu modei!

MEITĀM UN DĒLIEM JĀIEGĀDĀJAS BĒRNU APAVI

Rieker, Inblu, Scandi un Sata bērnu apavi ir prātīga izvēle, lai mazās, jutīgās bērnu kājiņas būtu siltas un sausas. Visu šo zīmolu bērnu apavi ir ražoti, lai bērns tajos staigātu, kamēr viens viņam tie derēs. Lai Jūsu bērni izbauda ik mirkli, pārvietojoties pa āru vai mājās! Kvalitatīvi bērnu apavi nelaupīs Jūsu mazajam prieku, jo vienkārši nebūs ne aukstu kāju, ne nobružātu pēdu. Un, runājot par krāsu variācijām, bērnu apavi priecēs ne tikai pēdas, bet arī acis, pateicoties to vizuālajam noformējumam.

VĪRIEŠU APAVI SPĒCĪGIEM KUNGIEMI

Līdzīgi kā sievietēm un bērniem arī vīriešu apavi visbiežāk ir iedalīti sekojošās grupās:
Ielas vīriešu apavi;
Izejamie vīriešu apavi jeb kurpes;
Brīvā laika vīriešu apavi, piemēram, sandales;
Mājas čības un iešļūcenes.
Atliek tikai piemeklēt sev un citiem ģimenes locekļiem piemērotākos apavus, vai ne?

APAVI IKDIENĀ SPĒLĒ LIELU LOMU – PĒRCIET TOS NO POZITĪVI NOVĒRTĒTA UZŅĒMUMA!

Augstākās klases serviss, fantastiskas cenas, izcils meistars, pie kā arī Jūsu lietotie apavi atgūs mirdzumu – tas viss “Somijas apavi” veikalā!!

Lai jauni apavi no uzticama tirgotāja jau drīzumā būtu Jūsu mājās, ierodieties uz veikalu Rīgā, Kr. Barona ielā 36! Visi apavi ir apskatāmi arī uzņēmuma mājaslapā http://www.somijasapavi.lv!

Leave a comment