Jaungada koncerti – http://epadomi.lv/kulturasvestis/30112017-rudens_un_ziema_istais_laiks_koncertiem

Rudens un ziema – īstais laiks koncertiem! Koncertu ceļvedis ziemas mēnešiemTad, ja ņem īstermiņa kredītus – dari to atbildīgi!

Viens no cilvēku vidū populārākajiem finanšu pakalpojumiem ir ātrais kredīts – Tu šeit vari uzzināt plašāk par to, kas ātrais kredīts ir un kas jāzina pirms aizņemies.

Izlasi pašus svarīgākos noteikumus

Naudas kredīta ņemšana ir nopietns finanšu lēmums, tāpēc te nav vietas nepārdomātai rīcībai – pirms kredīta ņemšanas vajadzīgs iepazīties ar potenciālā naudas aizdevēja piedāvātajiem nosacījumiem.
Šobrīd aizdevumi pieejami daudzveidīgā izvēlē. Piemēram, ja aizdevums vajadzīgs vien uz neilgu brīdi, noderēs īstermiņa kredīts. Savukārt lielākiem plāniem noderēs patēriņa kredīts uz garāku laika posmu. Jebkurā gadījumā kredītam jābūt tādam, ko spēsi atmaksāt līgumā noteiktajā laikā.

Jaungada koncerti – http://epadomi.lv/kulturasvestis/30112017-rudens_un_ziema_istais_laiks_koncertiem

Piegriez uzmanību atmaksas termiņiem

Te nepieciešams saprast, ka īstermiņa aizdevumi būs paredzēti tikai neparedzētu finanšu rakstura situāciju risināšanai. Tādējādi šeit ir runa tik vien par īslaicīgu iespēju tiem brīžiem, kuros, piem., pietrūkt nedaudz līdz algai. Īstermiņa kredītu lielākais plus būs, ka aizdevumus ir iespēja operatīvi saņemt, bet ierasti aizdevumi ir jāatmaksā diezgan operatīvi, tāpēc te vajadzētu pievērst vērību tāpat arī kredīta atmaksas datumam, kuru būtu viennozīmīgi jāievēro.
Maksa par kredītiem var būt ļoti dažāda – nereti, aizņemoties pirmo reizi, netiek prasīti papildu procenti, taču te būtu nozīmīgi saprast, ka piedāvātā summa tādā gadījumā ir nelielāka, nekā maksājot procentus.

Uzzini, kādas ir aizdevuma kopējās izmaksas

Ja aizdevumam piesakies pirmo reizi, Tev jāzina, ka daudzi aizdevēji to piedāvā bez procentiem. Tas nozīmē, ka pēc noteiktā termiņa beigām varēsi atdot tikai tik, cik aizņēmies. Taču tas attiecas tikai uz īstermiņa aizdevumiem un tikai, ja pie konkrētā aizdevēja aizņemies pirmo reizi. Turklāt jāpatur prātā, ka, aizņemoties pirmo reizi, aizdevuma apmērs var būt mazāks, kā noformējot kredītu atkārtoti.

Pozitīva kredītvēsture un stabili ienākumi

Izskatot aizdevuma pieteikumu, kredītdevējs ņem vērā gan ienākumu līmeni, gan kredītvēsturi. Jāņem vērā, ka pietiekami ienākumi un pozitīva kredītvēsture tad arī ir vienīgais garants, ka kredīts tiks laikus atmaksāts. Tāpat uzmanība jāpievērš arī vecuma ierobežojumam – katrs aizdevējs to noteicis citādu, tādēļ par to uzzināt vairāk iespējams pie konkrētajiem aizdevējiem.
Ielūkojies te – reklāmraksta saite – un atrodi vēl padziļinātāku aprakstu attiecībā uz kredītiem. Vēl pirms aizņemšanās vienmēr rūpīgi pārdomā savu soli un novērtē personīgo finanšu stāvokli!

 

Leave a comment